Als u denkt aan een nieuw dak, dan bent u bij Nijdak Dakbedekkingen B.V. aan het juiste adres! Door de brede, technische kennis en ervaring biedt Nijdak u een overwogen advies. Nijdak volgt alle nieuwe ontwikkelingen in de branche  om te kijken of deze bij uw dak passen. Mede hierdoor zorgen wij ervoor dat het dak volledig aansluit op uw wensen en bent u jarenlang verzekerd van een perfect aangebracht dak.


Nieuwbouw kent diverse vormen:

• Dakbeschot
• Dakbedekkingen
• Leveren en aanbrengen van diverse soorten isolatie
• Leveren en aanbrengen van metalen dak- en gevelbeplatingen
• Leveren en aanbrengen van nieuw zink
• Leveren en aanbrengen van maatwerk metalen afwerklijsten
• Leveren en aanbrengen van lichtstraten/lichtkoepels
• Leveren en aanbrengen van veiligheidssystemen

 

Nijdak werkt al jaren met verschillende kwaliteitsmaterialen, waarbij de levensduur erg belangrijk is. Nijdak werkt hoofdzakelijk met:

Bitumen: 

een vloeistof die van nature voorkomt in ruwe aardolie. Na fractionele destillatie kan het gescheiden worden van andere bestanddelen van de aardolie zoals nafta, benzine of diesel en blijft het als zwaarste bestanddeel achter. Bitumen is een belangrijk bestanddeel van asfalt en wordt als zodanig toegepast in wegverharding, dakbedekking en tevens als geluidsisolatie.

Bij Nijdak Dakbedekkingen werken we met de volgende vormen: APP-gemodificeerd bitumen, SBS-gemodificeerd bitumen en Bitumineuze shingles

 

EPDM:

neemt de laatste jaren een grote vlucht als het gaat om dakbedekking. EPDM (rubber) is flexibel en kan (wanneer gewenst) uit één deel gemaakt worden voor het gehele dak! Voordeel hiervan is dat uw dak snel waterdicht is, weinig naden zijn, wat inhoudt dat er zo min mogelijk arbeid is. Een EPDM dakbedekking kan ook toegepast worden, wanneer er in de toekomst een groen dak systeem toegepast gaat worden. EPDM is wortelwerend, heeft een gemiddelde levensduur van 40 jaar en is goed hittebestendig.

 

Daarnaast werken wij ook met PVC. PVC is een thermoplast die ontstaat na polymerisatie van het monomeervinylchloride (VCM)

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

 

Nieuwbouw-NijdakDakbedekkingen

 

Nijdak Dakbedekkingen B.V.

www.nijdak.nl